| Хлебопечь MOULINEX OW 2101 (OW2101) | +увеличить | Код: 32135018 |   | 123,70 $ |
| Хлебопечь MOULINEX OW 2101 (OW2101) 650 Вт, 1000 г, есть, есть, 33, 9х31, 8х35, 6 см, 3.9 кг, белый |   | |
| Гарантия 12 мес. | Нет на складе | |
|
|
|
|
Виробник | MOULINEX
| Модель | OW 2101
| Артикул | OW2101 30
| Потужність | 650 Вт
| Максимальна вага випічки | 1000 г
| Вибір розміру хліба | так
| Вибір кольору скориночки | так
| Варіанти кольору скоринки | світла
, середня
, темна
| Форма для випічки хліба | прямокутна
| Програми | хліб з непросіяної муки
, житній хліб
, безглютенова випічка
, швидка випічка
, каша
, солодкий хліб
, французький хліб
, пшеничний хліб
, тісто
, кекс
, джем
, бородинський хліб
| Відкладений старт | так
| Підтримка температури | так
| Дисплей | так
| Матеріал корпуса | пластик
| Комплектація | форма для хліба
, книга рецептів
, мірна ложка
, лопать для замісу тіста
, мірний стакан
, гачок
| Габарити | 33,9х31,8х35,6 см
| Вага | 3.9 кг
| Колір | білий
| Країна виробництва | Китай
| Гарантія, міс | 12
|
Хлібопічка MOULINEX OW 2101 - компактна хлібопічка з 12-ма програмами для ідеального домашнього хліба і каші для сніданку.
Неймовірно компактна хлібопічка Fast&Delicious від Moulinex може приготувати не просто різний хліб, у тому числі і безглютеновий, але зробить варення, тісто, а також порадує всю сім'ю смачною кашею на сніданок. Брошура з рецептами допоможе освоїти цей корисний прилад.
При випіканні хліба надзвичайно важливо дотримуватися температури і вологості. Всі використовувані інгредієнти повинні нагрітися до кімнатної температури (якщо не зазначено інакше). У спекотну погоду рекомендується використовувати рідини прохолодніше кімнатної температури. Відповідно, в холодну погоду слід підігріти воду або молоко (але не більше ніж до 35 °C).
Всі інгредієнти потрібно ретельно зважити. Виміряйте кількість рідин за допомогою мірного стаканчика. Використовуйте подвійну лопатку, в якій з одного боку можна виміряти обсяг у чайних ложках, а з іншого — в десертних. Необхідну кількість борошна можна відміряти за допомогою кухонних ваг. Неправильне дозування може негативно вплинути на якість.
Щоб не чіпати тісто, яке піднімається, і не відкривати кришку під час приготування, рекомендуємо з самого початку закласти в ємність всі інгредієнти (якщо не зазначено інакше).
Дотримуйтесь порядку додавання інгредієнтів і стежте за тим, щоб їх кількість відповідала рецепту. Спочатку рідкі, потім тверді речовини. Дріжджі не повинні стикатися з рідинами або сіллю.
|
|