| Хлебопечь Gorenje BM 1200 BK (BM1200BK) | +увеличить | Код: 32135054 |   | 80,30 $ |
| Хлебопечь Gorenje BM 1200 BK (BM1200BK) Мощность - 800 Вт, максимальный вес выпечки - 1200 г, выбор размера хлеба - есть, выбор цвета корочки - есть, габариты - 27.6 х 26.5 х 42.7 см, вес - 6.1 кг, цвет - черный |   | |
| Гарантия 12 мес. | Нет на складе | |
|
|
|
|
Виробник | Gorenje
| Модель | BM 1200 BK
| Артикул | BM1200BK
| Потужність | 800 Вт
| Максимальна вага випічки | 1200 г
| Вибір розміру хліба | так
| Вибір кольору скориночки | так
| Варіанти кольору скоринки | золотиста
, світла
, темна
| Форма для випічки хліба | прямокутна
| Програми | джем
, безглютенова випічка
, французький хліб
| Відкладений старт | так
| Підтримка температури | так
| Дисплей | так
| Особливості | автовимкнення
| Комплектація | мірна ложка
, мірний стакан
| Габарити | 27.6 х 26.5 х 42.7 см
| Вага | 6.1 кг
| Колір | чорний
| Країна виробництва | Китай
| Гарантія, міс | 12
|
Хлібопічка Gorenje BM 1200 BK (BM1200BK)
Просте і зручне приготування випічки з допомогою 12 програм:
Основна (Basic) Для білого і змішаного хліба з білої або житнього борошна. Хліб має щільну консистенцію. Можна надати хлібу коричневий колір, скориставшись функцією Колір (Colour).
Французька випічка (French) Для легкого хліба з борошна тонкого помелу. Французький хліб вимагає дотримання особливого режиму часу і температури для отримання чудової коричневої хрусткої скоринки. Не підходить для рецептів, що містять вершкове масло, маргарин і молоко.
З цілісної муки (Whole wheat) Хліб з цілісної муки - це дріжджовий хліб з використанням значної порції цільного пшеничного борошна (50% і більше). Такий хліб поживніший, тому борошно молота з ядра пшеничного зерна (включаючи висівки і паростки). Використання цілісної муки надає хлібу коричневий або темно-коричневий колір, цей хліб корисніше для здоров'я, ніж звичайний хліб, а також більш ароматний.
Швидке (Quick) Розмір буханки і час затримки випічки не регулюються. Заміс, підйом тіста, випічка буханця протягом меншого часу, ніж при виконанні програми «Basic bread». Проте хліб, спечений при використанні даної установки, зазвичай менший за розміром і має щільний м'якуш.
Солодке (Sweet) Налаштування програми дозволяють випікати хліб з високим вмістом цукру, жирів і білків. Такий хліб буде мати коричневу скоринку. Довга фаза замісу робить хліб пишним і повітряним.
Ультра-швидкий (Ultra fast) Не можна встановлювати затримку часу. Заміс, підйом тіста, випічка за дуже короткий період часу. Такий хліб буде менше за розміром і щільніше, ніж хліб, виготовлений за програмою Quick.
Без рослинного білка (Gluten free) Хліб без рослинного білка (глютену) має унікальні компоненти. Хоча цей хліб відноситься до категорії “дріжджових хлібів,” його тісто в цілому більш вологе більше схожий на млинцеве тісто. Важливо не перетримати таке тісто і вчасно зупинити заміс. Таке тісто піднімається тільки раз, і час випікання збільшено за рахунок підвищеної вологості тіста. Всі добавки кладіть в тісто на самому початку замісу разом з іншими інгредієнтами.
Тісто (Dough) Налаштування кольору і розміру буханки не застосовуються. Заміс, підйом тіста, але без випікання. Тісто виймається і використовується для випікання булочок, піци, пропареного хліба і т. п.
Джем (Jam) Налаштування кольору, розміру буханки і затримки часу не застосовуються. Відразу, натисніть кнопку START/STOP для початку програми. В хлібопічці Ви можете приготувати чудовий джем і конфотюр! Лопать буде замішувати інгредієнти впродовж всього процесу приготування джему або конфітюру - відмінне доповнення до хліба.
Тістечко (Cake) Заміс, підйом і випічка, але підйом за допомогою соди або пекарського порошку.
Сендвіч (Sandwich) Заміс, підйом і випічка легкого хліба з тонкою скоринкою.
Випічка (Bake) Налаштування розміру буханки і затримки часу не застосовуються, але час програми можна змінювати натисканням кнопки “TIME”or “TIME-” . Натисканням один раз Ви збільшуєте або зменшуєте час приготування на 1 хвилину. Час можна регулювати від 10 до 60 хвилин. Можна застосовувати цю програму для додаткового випікання хліба, який недостатньо пропікся, без замісу і підйому тесту.
• Макс. споживана потужність: 800 Вт • Вага випічки: 900-1200 г • Кількість програм: 12 |
|