| Хлебопечь MOULINEX OW 240E 30 (OW240E 30) | +увеличить | Код: 32135013 |   | 140,70 $ |
| Хлебопечь MOULINEX OW 240E 30 (OW240E 30) 650 Вт, 1000 г, есть, есть, 33, 9х31, 8х35, 6 см, 4.6 кг, черный |   | |
| Гарантия 24 мес. | Нет на складе | |
|
|
|
|
Виробник | MOULINEX
| Модель | OW 240E 30
| Артикул | OW240E 30
| Потужність | 650 Вт
| Максимальна вага випічки | 1000 г
| Вибір розміру хліба | так
| Вибір кольору скориночки | так
| Варіанти кольору скоринки | темна
, світла
, середня
| Форма для випічки хліба | прямокутна
| Програми | кекс
, джем
, бородинський хліб
, сир
, каша
, житній хліб
, безглютенова випічка
, швидка випічка
, паста
, йогурт
, солодкий хліб
, французький хліб
, пшеничний хліб
, хліб з непросіяної муки
, тісто
| Відкладений старт | так
| Підтримка температури | так
| Матеріал корпуса | метал + пластик
| Комплектація | гачок
, форма для хліба
, книга рецептів
, мірна ложка
, чаша для йогурту
, лопать для замісу тіста
, мірний стакан
| Габарити | 33,9х31,8х35,6 см
| Вага | 4.6 кг
| Колір | чорний
| Країна виробництва | Китай
| Гарантія, міс | 24
|
Хлібопічка MOULINEX OW 240E 30 (OW240E 30) багатофункціональна та компактна, з 17-ма програмами для хліба, каш і круп; книга на 27 рецептів.
Вашим фантазіям просто не буде меж! Мультифункціональна хлібопічка Fast&Delicious від Moulinex пропонує 10 програм для приготування різного типу хліба – від класичного до декількох видів безглютенового, – і 7 додаткових програм, включаючи унікальні для приготування круп і каш. Завдяки компактним розмірам хлібопічку легко використовувати і зручно зберігати. Книга рецептів допоможе освоїти цей корисний прилад.
При випіканні хліба надзвичайно важливо дотримуватися температури і вологості. Всі використовувані інгредієнти повинні нагрітися до кімнатної температури (якщо не зазначено інакше). У спекотну погоду рекомендується використовувати рідини прохолодніше кімнатної температури. Відповідно, в холодну погоду слід підігріти воду або молоко (але не більше ніж до 35 °C).
Всі інгредієнти потрібно ретельно зважити. Виміряйте кількість рідин за допомогою мірного стаканчика. Використовуйте подвійну лопатку, в якій з одного боку можна виміряти обсяг у чайних ложках, а з іншого — в десертних. Необхідну кількість борошна можна відміряти за допомогою кухонних ваг. Неправильне дозування може негативно вплинути на якість.
Щоб не чіпати тісто, яке піднімається, і не відкривати кришку під час приготування, рекомендуємо з самого початку закласти в ємність всі інгредієнти (якщо не зазначено інакше).
Дотримуйтесь порядку додавання інгредієнтів і стежте за тим, щоб їх кількість відповідала рецепту. Спочатку рідкі, потім тверді речовини. Дріжджі не повинні стикатися з рідинами або сіллю.
|
|