| Хлебопечь Gorenje BM 900 AL (BM900AL) | +увеличить | Код: 32135058 |   | 129,50 $ |
| Хлебопечь Gorenje BM 900 AL (BM900AL) 615 Вт, 900 г, есть, есть, 31.5 х 37 х 24 см, 8.4 кг, серебристый |   | |
| Гарантия 12 мес. | Нет на складе | |
|
|
|
|
Виробник | Gorenje
| Модель | BM 900 AL
| Артикул | BM900AL
| Потужність | 615 Вт
| Максимальна вага випічки | 900 г
| Вибір розміру хліба | так
| Вибір кольору скориночки | так
| Варіанти кольору скоринки | золотиста
, світла
, темна
| Форма для випічки хліба | кругла
, прямокутна
| Програми | джем
, швидка випічка
, французький хліб
| Відкладений старт | так
| Дисплей | так
| Особливості | автовимкнення
| Комплектація | мірна ложка
, мірний стакан
| Габарити | 31.5 х 37 х 24 см
| Вага | 8.4 кг
| Колір | сріблястий
| Країна виробництва | Китай
| Гарантія, міс | 12
|
Хлібопіч Gorenje BM 900 AL (BM900AL) strong> - це просте і зручне приготування випічки за допомогою 12 встановлених програм: -заміс і підйом тесту, випічка звичайного хліба, для підсилення смаку додаються додаткові інгредієнти; -заміс і підйом тесту, випічка хліба з НЕ просіяного пшеничного борошна, не рекомендується користуватися функцією затримки запуску, оскільки через це може погіршитися якість випічки; -заміс і підйом тесту, випічка хліба при підйомі більшої тривалості, хліб, спечений у цьому режимі, буде мати більш хрустку скоринку і пишний м'якуш; -заміс і підйом тесту, випічка буханки протягом меншого часу, ніж при виконанні програми «Basicbread», проте хліб, спечений при використанні даної настройки, зазвичай менший за розміром і має щільний м'якуш; -заміс і підйом тесту, випічка здоби. Для підсилення смаку додаються додаткові інгредієнти; -заміс, підйом тіста і випічка за умови, що підйом тесту досягається за рахунок використання соди або розпушувача; -приготування варення і конфитюра, перш ніж помістити фрукти або овочі в деко, їх необхідно порізати на кубики; -заміс і підйом, але без випічки, тісто виймається і використовується для випікання булочок, піци, пропареного хліба; -заміс і підйом тесту, випічка за короткий період часу буханки, що має щільний м'якуш.); -тільки випікання без замісу і підйому, також використовується для збільшення тривалості випікання з вибраними настройками; -заміс і підйом тесту, випічка десертів. |
|