Гриль-барбекю Gorenje OPTICOOK52V індикатор температури Різноманітні продукти потребують різної температури випікання. Індикатор температури полегшує контроль температури і найкращого результату випічки.
Емальований збірний резервуар для зливу зайвого жиру Емальований збірний резервуар для зливу надлишкового масла завдяки емальоване покриття дозволяє легко чистити барбекю
Емальована решітка Емальована решітка - проста випічка і легка чистка.
2 колеса дозволяють з легкістю пересувати барбекю в необхідне місце. 2 бокових столика забезпечують комфорт при приготуванні страв. Поверхня приготування: 528х345 мм Гриль - це кулінарне обладнання, яке використовується для приготування страв за допомогою деревного вугілля, газу або електрики в якості джерела тепла. Сьогодні на ринку представлені такі види грилів. Таке обладнання в більшості випадків являє собою багатофункціональний пристрій, створене для термічної обробки їжі. При цьому тепло направляється прямо на поверхню, де вже розташовані підігріваються продукти. Електрогриль дозволяє смажити, запікати, а в деяких моделях ще й коптити їжу.
|